Miben tudok segíteni?

 • Marketing stratégia tervezés

 • Webshop Marketing Automatizáció

 • Hatékony PPC kampányok kivitelezése

Miért minket?

Krisztiánnal nagyon zökkenőmentesen dolgoztunk együtt. A honlapunkat is ő készítette, mely már az online marketing kampányok elindítása előtt is profittermelő volt. Többször is mondta, hogy ebből többet is lehet kihozni és elindította a költséghatékony kampányokat. Azóta is folyamatosan növekednek eladásaink. Köszönöm.

Sz. Gábor, Tóth Kft.

A digitial-marketing.hu csapatával maximálisan meg vagyok elégedve. Google Adwords kampányok segítségével jelentős bevétel növekedést értünk el.

F. Gábor

Van egy kihagyhatatlan egyedi ajánlatunk számodra?

Az ajánlat csak korlátozott ideig érhető el

Értéke: 15 000 Ft
INGYENES elemzés
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

  Adatkezelési tájékoztatót elolvastam

  AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS FOLYAMATA

  Konzultáció

  Első lépésként egy telefonos és vagy személyes konzultáció keretein belül át fogjuk beszéljük, hogy mivel foglalkozik vállalkozásod, milyen célokat szeretnél elérni.

  Your Content Goes Here

  Stratégiai tervezés

  Második lépésként el fogok készíteni egy marketing tervet, azaz egy folyamatábrát, ami a teljes folyamat lépéseit fogja tartalmazni.

  Your Content Goes Here

  Kivitelezés

  A stratégia terv alapján felépítem a teljes folyamatot: marketing kampányok, érkezési oldalak, marketing automatizmusok, email sorozatok ...

  Your Content Goes Here

  Tesztelés és finomhangolás

  Az elkészült rendszer teljes egészét és minden apró kis elemét tesztelem és az eredmények alapján finomhangolom, hogy még nagyobb konverziót, profitot realizálj.

  Your Content Goes Here

  Ellenőrzés, visszacsatolás

  A hosszú távú eredmény fenntartása érdekében a folyamatokat folyamatosan monitorozom, szükség esetén módosítom. Eredményeket közösen átbeszéljük és azok függvényében tesszük meg a következő lépéseket, amennyiben szükséges.

  Your Content Goes Here