Mi a Google Ads (régi nevén Google Adwords)?

Egy kattintásalapú hirdetési rendszer, amivel a Google keresőben jelenhetnek meg a hirdetéseid az elsők között. Fontos, csak a kattintásokért kell fizetned.

Remekül lehet vele célozni, meghatározhatod, hogy mikor milyen országban, városban, km-es körzeten belül és kinek jelenjelnek meg a hirdetéseid nem és kor szerint is, a meghatározott kulcsszavakra, továbbá viselkedés alapján szegmentálhatod hirdetéseid.

A kezedben a döntés, hogy, meghatározd, hogy maximum, mennyit lennél hajlandó fizetni egy kattintásért, de rábízhatod a Google mesterséges intelligenciájára is.

Használható márkaépítésre, ismertség fenntartásra, új vásárlók szerzésére, régiek megtartására, termékbevezetésre, promotálásra…valójában mindenre, de egymagában nem elég csak ezt a csatornát használni.

Google Ads hirdetés típusok

Két fő területe a kereső és a display hirdetések.

A kereső hirdetésekkel, még akkor is, hogy ha nincs jól keresőoptimalizálva az oldalad, azonnal az első fizetett találatok között tudsz megjelenni még egy vadi új weboldal esetén is. Legyél mindig az 1-3 pozícióba!

A display hirdetések segítségével, megjelenhetsz számos weboldalon (ott célszerű, ahol a célcsoportod van) képes vagy videós hirdetéssel. Továbbá hirdethetsz Gmailben és Youtube-on is.

Google Ads promóciós ajánlat

Ha még nem hirdetted Google Ads-el vállalkozásod, akkor érdemes kihasználni az ajándék 15 000 Ft-os kupont, melynek megszerzésében tudok segíteni. A másik feltétel, hogy 5 000 Ft elköltése után, írják jóvá.

Ha már van Google Ads fiókod, de nem vagy biztos a hatékonyságába, esetleg más ügynökség kezeli és nem vagy velük megelégedve, akkor:

Keress meg, szívesen átnézem a fiókod és megbeszéljük miket érdemes változtatni.

Erősítsd az Online marketinged! MEGÉRI!

Töltsd ki az ürlap mezőit, hogy elkezdhessük a közös munkát!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Melyik szolgáltatásban tudok segíteni?
GDPR

ŐK MÁR MEGBÍZTAK BENNÜNK